fbpx App uitjes, groepsuitjes en gezinsuitjes voor elke leeftijd
Content voor Ingelogde Gebruikers

App games of Goedkope groepsuitjes!

App uitjes voor een elke gelegenheid. Kies voor één van de uitjes van CityAppGames. Er zijn verschillende spellen en elke maand komen er nieuwe goedkope spellen bij!

Wat zijn App games precies? Iedereen heeft er wel een: een mobiele telefoon. De laatste tijd werken we steeds meer thuis en zit iedereen geklemd in zijn digitale wereld. Onze missie in plezier maken en samen met je mobiele telefoon lekker naar buiten te gaan met je vrienden of het gezin met een leuk spel!

Zit er een leuk, goedkoop app uitje tussen? Kies dan het aantal teams en bestel meteen bij CityAppGames. Jullie krijgen binnen 10 minuten een mailtje met daarin alle gegevens die je nodig hebt om het spel te gaan spelen! Dus haal je vrienden op of ga lekker naar buiten met de kids. Alle App uitjes spellen zijn te boeken bij in jouw buurt, dorp of stad! Je logt in en het spel wordt rondom je locatie uitgezet, hoe leuk is dat!? Zo leer je ook de buurt op een leuke manier kennen en krijgt iedereen genoeg goedkoop beweging!

Goedkoop en goed, een combinatie die bijna nooit samen gaat. Na 20 jaar ervaring in bedrijfsuitjes en groepsuitjes is het vanuit ons moeder bedrijf Uitjes en Eten B.V. Β gelukt om superleuke App uitjes te ontwikkelen die je helemaal zelf kan spelen waar en wanneer je maar wilt!

Let's have some fun!

Scroll naar boven