fbpx App uitjes, groepsuitjes en gezinsuitjes voor elke leeftijd
Content voor Ingelogde Gebruikers

Algemeen

Een CityAppGame is een interactief uitje die je speelt in de stad, dorp of in jouw eigen woonwijk aan de hand van onze Actieuitjes.nl app. Je loopt naar verschillende locaties bij jou in de buurt en voert allerlei opdrachten uit. Dit zijn bijvoorbeeld foto opdrachten, raadsels, puzzels of kennisvragen! Je speelt het in teams van 2-5 personen met minimaal 1 mobiele telefoon met werkende internet verbinding.

Een CityAppGame duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.

Je kan de CityAppGame spelen in jouw dorp of stad. Zodra je inlogt in de app, vouwt het spel zich uit. Belangrijk is dat dit in een bewoond gebied is (woonwijk, centrum, stad, etc.).

Dat is helemaal aan jou! 9.00 uur ‘s ochtends of 22.00 uur ‘s avonds, het kan allemaal. 

Wij hebben verschillende uitjes ontwikkelt voor verschillende doelgroepen, zoals collega’s gezinnen, families, vrienden en escaperoom liefhebbers. 

Je ontvangt alle spelinformatie en inlogcode binnen 15 minuten per e-mail. Wanneer je de spelinformatie + inlogcode hebt ontvangen kan je het direct spelen! 

De inlogcode is geldig tot en met de voorkeursdatum. Wil je het spel spelen na de voorkeursdatum? Neem contact op met info@cityappgames.nl

Nee, er is geen begeleider aanwezig. Onze app is je beste vriend en begeleidt je door het spel. Liever een begeleider op de dag zelf? Vraag het onze collega’s van Uitjes en Eten.

Je kan de app gratis downloaden via de Google Play Store of App store.

Check eerst even of je internet aanstaat en of je de app toestemming hebt gegeven tot je GPS locatie en de camera van je telefoon! Als je een uitje bij ons boekt, ontvang je van ons een nood telefoonnummer. Hierop kan je ons bereiken als jullie er echt niet uitkomen.

  1. Wissel van telefoon!
  2. Vul dezelfde gebruikersnaam en inlogcode in.
  3. Klik op jullie teamnaam en vul de zelfbedachte code in.
  4. Speel verder! 

CityAppGame

Jazeker, de meeste citygames kunnen door iedereen gespeeld worden. Bij sommige uitjes raden wij aan om het spel samen met een volwassenen te spelen. Dit geven wij aan op de pagina van het uitje. Natuurlijk is het uiteindelijk aan jullie zelf om deze inschatting te maken.

Je speelt het in teams van 2-5 personen.

Nope! CityAppGames zijn ook geschikt voor grote, hele grote en nog grotere groepen.

Jullie mogen de teamindeling zelf maken. Je speelt het in teams van 2-5 personen. 

Nee, dit is nergens voor nodig. Lekker milieuvriendelijk! Het gehele uitje is te spelen vanaf je telefoon. 

Je hebt minimaal 1 mobiele telefoon met werkende internetverbinding nodig. Je hoeft voor dit spel niets uit te printen (lekker milieuvriendelijk!), waardoor alle opdrachten digitaal zijn. 

Voor het spel is het aan te raden om dit niet te doen. De tijd loopt voor alle opdrachten automatisch door, waardoor jullie tijdens een pauze hints, opdrachten of puzzels kunnen mislopen. Uiteraard kan je wel een tas meenemen met wat drinken en wat lekkers om tussen het spelen door te nuttigen. 

Helemaal niet! Ieder team wandelt op zijn eigen tempo door de straten. 

Service 

Waarschijnlijk komt dit omdat de datum valt na je voorkeursdatum.  Stuur een e-mail naar info@cityappgames.nl of bel ons. Wij helpen graag! 

Stuur een e-mail naar info@cityappgames.nl of bel ons en wij gaan het regelen voor je. 

Stuur een e-mail naar info@cityappgames.nl of bel ons. Wij voegen 2 teams voor je toe, zodat jullie alsnog met 4 teams het spel kunnen spelen.

Ja natuurlijk! Stuur een e-mail naar info@cityappgames.nl en wij sturen de factuur toe. 

Veelgestelde vragen CityAppGames

Het kan zijn dat je het niet helemaal snapt.

We proberen je op deze pagina alles te vertellen wat je moet weten over de App uitjes die wij organiseren. Staat jouw antwoord er nog niet tussen?

We vragen je dan om ons te bellen of te mailen, zodat we het voor jou en de andere bezoekers nog kunnen ophelderen.

Scroll naar boven